جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۹

نان سبوس دار - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نان سبوس دار

نکاتی در مورد نان سبوس دار: تا جایی که می توانیم از نان هایی که سبوس دار هستند استفاده کنیم زیرا به علت سبوس موجود در آن فرد زودتر سیر می شودو از بروز چاقی در افراد جلوگیری می کند. بر اساس پژوهش های مختلف ، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می شود. این فیبر و الیاف را که بیشتر مواد سلولزی و همی سلولزی می باشد، اکثر مردم می شناسند و می دانند که مصرف آن موجب افزایش حجم مدفوع می گردد. افزایش حجم مدفوع عامل اساسی مبارزه با یبوست و بیماری کولون و پیدایش سرطان کولون می باشد.البته باید گفت که فیبرهای گیاهی به دو نوع محلول و نامحلول تقسیم می شوند. سبوس گندم جزء فیبرهای غذایی نامحلول است که در جلوگیری از یبوست و سایر بیماری های روده بزرگ تاثیر زیادی دارند.سبوس جو و برنج جزء فیبرهای محلول می باشند که اثر زیادی در کاهش کلسترول خون دارند.Tips for bread: as far as we can because we are wholegrain bread with bran in it earlier due course be