جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

کارد آشپزخانه - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

کارد آشپزخانه

Loading the player...

طرز ساخت کارد آشپزخانه: ابتدا ورق پولادی را جدا کرده، بعد با استفاده از قالبی مناسب ورق های پولادی را برش داده و تیغه کارد را برش داده، برای بریدن تیغه ها نیرویی معادل 10 تن لازم است بعد از برش تیغه ها آنها را در کوره قرار داده به مدت 2 ساعت در دمای 843 سانتی گراد قرار داده تا خوب پولاد سخت شود بعد تیغه ها را از کوره در آورده و آنها را در دمای منفی 49 درجه قرار داده تا به شدت دمای آنها پایین آید در مرحله بعد به وسیله سنگ سمباده یک طرف تیغه ها را برش داده تا تیز شوند و به وسیله آب دمای تیغه را پیوسته پایین نگه دارند تا قوام خود را از دست ندهد. در مرحله بعد به وسیله ربات تیغه را برداشته و لبه آن را به خوبی برش داده و تیز می نماید. البته بعضی از تیغه ها را باید به وسیله انسان تیز کرد چون دقت خاصی نیاز دارد و بعد از این مراحل نوبت به قرار دادن دسته می رسد و تیغه را داخل دسته قرار داده و آنها را پرچ می نمایند و بعد آن را با سنگ سومباده می دهند.



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام ایا مستند ساخت چاقو در تولیدی های خارجی را... جواد ۱۳۹۴/۰۴/۲۳ ۱۷:۲۹

جواد
سلام ایا مستند ساخت چاقو در تولیدی های خارجی را دارید
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۰۴/۲۳ ۱۷:۲۹