جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

آش بادمجان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

آش بادمجان

Loading the player...

آش بادمجان: عدس 200 گرم، بادمجان 1/5، پیاز 2 عد، سیر 2 حبه، کشک 500 گرم، اب 4 پیمانه، نان سنگک 150 گرم، نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم .. در ابتدا پیاز و سیر را در ظرف ریخته و بادمجان را به آن اضافه کرده و تف میدهیم و آب را اضافه کرده به همراه عدس اضافه کرده به آش و نان که در کشک خوابیده شده را به آش اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته تا غذا پخته شود.