جهش تولید | دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۹

املت بادمجان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

املت بادمجان

مواد لازم جهت تهیه املت بادمجان : تخم مرغ 3 عدد ، زعفران آب کرده 1 قاشق غذا خوری ، بادمجان 2 عدد درشت ، نمک و فلفل به میزان لازم ، حلقه های پیاز و گوجه فرنگی برای تزیین به میزان لازم طرز تهیه املت بادمجان : ابتدا بادمجانها را می شوریم بعد روی شعله گاز یا داخل فر کاملا کباب می کنیم .سپس آنها را زیر شیر آب سرد می گیریم و پوست آنه را کاملا بر می داریم تا فقط با دمجانها باقی بماند . بادمجانها را درون ظرف نسوزی که به مقدار خیلی کم چرب کردیم قرار می دهیم بعد تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر می شکنیم با چنگال خوب می زنیم تا کف کند و بعد به آنها نمک ، فلفل ، و زعفران را اضافه می کنیم .حالا تخم مرغ های زده شده را روی بادمجانها می ریزیم و ظرف حاوی بادمجانها را به مدت 10 دقیقه درون فر که از قبل گرم کردیم قرار می دهیم و حرارت فر حتما باید ملایم باشد مثلا 150الی 160 درجه سانتیگراد و بعد از 10 دقیقه املت بادمجان رژیمی ما آماده است که می توانیم با حلقه هایی از پیاز و گوجه فرنگی تزیین کنیم و نوش جان کنید.