جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

امنیت غذا و تغذیه - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

امنیت غذا و تغذیه

Loading the player...

امنیت غذا و تغذیه به معنای دسترسی فیزیکی و اقتصادی همه افراد در همه اوقات به غذای سالم و کافی می باشد که با شیوه های قابل قبول اجتماعی و با مطلوبیت فرهنگی به دست می آید تا تمام سلول های بدن از مواد مغذی کافی برای دستیابی به یک زندگی سالم و فعال بهره مند شوند. در تعریف امنیت غذا و تغذیه، دسترسی فیزیکی اهمیت دارد به این معناست که: غذا در دسترس افراد باشد و از لحاظ اقتصادی توان خرید داشته باشند و غذا سالم باشد و به مقدار کافی در دسترس افراد قرار بگیرد از راههای قابل قبول اجتماعی به دست بیاد و نکته مهم اینکه غذایی باشد که تمام سلول های بدن مواد مغذی مورد نیاز خود را به دست بیاورند. می توان با اصلاح آگاهی های تغذیه ای خود و اصلاح عادات غذایی غلط امنیت غذایی بالاتری داشته باشیم. بنابراین توصیه می شود در انتخاب غذاها خیلی دقت بکنیم و از انتخاب فست فودها مخصوصا فست فودهای خیابانی خودداری کنیم زیرا در این حالت فرد از نظر گرسنگی ظاهرا سیر می شود ولی از نظر سلولی هیچکدام ازمواد مغذی مورد نیاز بدنش به او نمی رسد و فرد فقط چاق می شود.