جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

انتخاب تغذیه ای مناسب در رستوران ها - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

انتخاب تغذیه ای مناسب در رستوران ها

انتخاب تغذیه ای مناسب در رستوران ها :

انواع کباب ها یا ساندویچ های زغالی را انتخاب کنید .

به جای سالاد ماکارونی از سالاد فصل استفاده کنید.

از غذاهای دارای پنیر پیتزا تا حد امکان استفاده نکنیم.

از نمک استفاده نکنیم.

بجای سس مایونز از ابلیمو و یا ماست کم چرب بر روی سالاد استفاده کنیم .

از خیار شور و انواع شوری ها استفاده نکنیم.

از نوشیدنی های گاز دار مانند نوشابه

 استفاده نکنیمNutritional choices in restaurants:

Charcoal barbecue or choose from a variety of sandwiches.
Use of green salad instead of pasta salad.
Cheese Pizza foods have not used as much as possible.
Do not use salt.
Instead of mayonnaise, lemon juice or low-fat yogurt on our salads.
Do not use salt from brines and types.
Carbonated drinks such as soda
  Do not use