جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

اهمیت گروه لبنیات در ماه مبارک رمضان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

اهمیت گروه لبنیات در ماه مبارک رمضان

Loading the player...

دانلود

بهتر است که افطار را با یک لیوان شیر گرم باز کرد اما باید دقت کرد که ازشیر و لبنیات پاستوریزه یا استرلیزه استفاده نمود و همچنین از لبنیات کم چرب استفاده کرد .مواد غذایی این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، کشک، بستنی می باشد با مصرف این دسته از مواد غذایی بخش مهمی از نیازهای بدن مانند پروتئین ، کلسیم ، فسفرو بعضی ویتامین ها خصوصا B2 تامین می شود.توصیه می شود که افراد بزرگسال روزانه 2 واحد یا بیشتر از از مواد غذایی این گروه مصرف کنند. هر واحد از این گروه شامل یک لیوان شیر ، یک لیوان ماست ، 45 تا 60 گرم پنیر، یک لیوان کشک پاستوریزه و 1 یا یک و نیم لیوان بستنی می باشد.