جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

اهمیت گروه نان و غلات در ماه مبارک رمضان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

اهمیت گروه نان و غلات در ماه مبارک رمضان

Loading the player...

دانلود

اهمیت گروه نان و غلات در ماه مبارک رمضان: یکی از گروه های اصلی غذایی و یکی از گروه هایی که در قاعده هرم غذایی قرار می گیرد و بیشترین قوت اصلی را تشکیل می دهد گروه نان و غلات می باشد که شامل نان ، برنج ، ماکارونی ، گندم و جو می باشد .این گروه تامین کننده انرژی می باشند بعضی از ویتامین های گروه B آهن و مقداری پروتئین از طریق این گروه تامین می شوند توصیه می شود بزرگسالان روزانه 6 تا 11 واحد از مواد غذایی این گروه را مصرف کنند .یک واحد نان و غلات یک برش 30 گرمی معادل یک کف دست نان لواش یا نصف لیوان برنج و یا نصف لیوان نان پخته شده می باشد اما توصیه می شود از انواع سبوس دار غلات استفاده شود.