جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

اهمیت گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات در ماه مبارک رمضان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

اهمیت گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات در ماه مبارک رمضان

Loading the player...

دانلود

گروه گوشت ، تخم مرغ و حبوبات برای رشد ، خونسازی و سلامت دستگاه عصبی بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد و سعی کنید در وعده های ماه مبارک رمضان از این مواد غذایی به درستی استفاده کنید. این گروه شامل گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله) ,گوشتهای سفید (مرغ، ماهی و پرندگان) امعا و احشا (جگر، دل، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ، حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، باقلا، لپه، و ماش، سویاو ...) و مغزدانه ها (گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه و...) می شود.هر واحد از این گروه برابر است با 60 گرم گوشت لخم پخته (دو قطعه خورشتی) یا یک عدد تخم مرغ یا نصف لیوان حبوبات پخته , نصف تا 4/3 لیوان انواع مغزها (گردو، فندق، بادام، پسته و تخمه یا 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی... مقدار مصرف توصیه شده برای افراد بزرگسال و سالم مصرف روزانه 3-2 واحد از این گروه توصیه می شود.توصیه می شود که در ماه مبارک رمضان حبوبات را در وعده سحری استفاده نمود.