جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

تعادل و تنوع در ماه مبارک رمضان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

تعادل و تنوع در ماه مبارک رمضان

Loading the player...

دانلود

تعادل و تنوع در ماه مبارک رمضان : برای اینکه یک برنامه غذایی منظم داشته باشیم لازم است که دو اصل تعادل و تنوع را دربرنامه غذایی خود رعایت بکنیم .تنوع به این معنا می باشد که ما از همه گروه های اصلی (مانند گروه نان و غلات ، گروه میوه ها ،گروه سبزیجات و...) در کل از همه پنج گروه استفاده بکنیم. و تعادل به این معناست که از همه گروه های اصلی غذایی به مقدار کافی مصرف کنیم یعنی اینطور نباشد که از گروه میوه ها خیلی زیاد استفاده کنیم ولی شیر و لبنیات مصرف نکنیم. با رعایت برنامه غذایی مناسب به خوبی می شود در ماه مبارک رمضان دستگاه گوارش استراحت کند چون از پرخوری و ریزه خواری جلوگیری می شود و دستگاه گوارش فرد استراحت می کند و یک نیروی تازه می گیرد و همچنین ذخایر چربی های اضافی که در ناحیه شکم تجمع کرده باشند در این مدت می توانند کاهش پیدا کنند .اینها با داشتن یک برنامه غذایی منظم و عدم عادات غذایی غلط میسر می شود.