جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

توپک های کنجدی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

توپک های کنجدی

Loading the player...

توپک های کنجدی: مواد لازم گوشت، مرغ پخته شده چرخ شده 500گرم، شیریک چهارم پیمانه، پیاز تفت داده شده نگینی2 عدد، پودر خشک خمیر نان باگت 1 تا 2 قاشق غذاخوری، آب زعفران 3 قاشق غذاخوری، فلفل سیاه نمک به میزان لازم ، تخم مرغ 1 عدد و مقداری روغن مواد رومال: آرد سفید 1 استکان ، مخلوط تخم مرغ زده شده با آب زعفران 2 عدد، کنجد خام 5 قاشق غذاخوری ، پودر نان باگت 2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: مرغ پخته شده را با پیاز تفت داده شده عسلی ، آب زعفران ، تخم مرغ خام، یک چهارم پیمانه شیر ، فلفل سیاه و نمک را خوب مخلوط می کنیم و ماساژ می دهیم و بعد پودر نان باگت را به آن کم کم اضافه می کنیم . ده دقیقه استراحت می دهیم سپس به اندازه یه نارنگی بر می داریم اول در آرد سفید بعد در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده شده و بعد در پودر نان باگت و کنجد تاب می دهیم و حدود نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم سپس در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و با سس گوجه فرنگی ، جعفری و سالاد میل می کنیم.