اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | یک‌شنبه، ۲۸ آبان ۱۳۹۶

جلوگیری از سیاه شدن قارچ - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

جلوگیری از سیاه شدن قارچ

Loading the player...

جلوگیری از سیاه شدن قارچ : برای اینکه قارچ آب نیندازد و یا سیاه و کدر نشود چندین راه دارد: اینکه قارچ را نباید در آب بخسونیم . برای شستن قارچ آن را زیر آب پر فشار قرار داده و بشویید سپس با حوله آشپزخانه خشک کنید ، خرد کنید و در تابه با حرارت بالا پخت کنید.اگر تابه کوچک باشد باید در چند مرحله قارچ ها را سرخ کنیم اما اگر تابه بزرگ بود حرارت را بالا می بریم و قارچ ها را سرخ می کنیم در این صورت قارچ ها آب نمی اندازند.برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشوند بهتر است که مقداری آبلیمو یا در اول پخت یا در نیمه های پخت بر روی آنها بریزیم بعد با حرارت بالا سرخ بکنیم در این صورت رنگ قارچ تغییر نمی کند.