جهش تولید | جمعه، ۲ آبان ۱۳۹۹

حلوای کنجدی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

حلوای کنجدی

حلوای کنجدی

مواد لازم:

آرد                           155 گرم

پودر قند                     75 گرم

روغن جامد یا کره         60 گرم

پودر هل                    نصف قاشق مرباخوری

 پودر زنجبیل               نصف قاشق مرباخوری

کنجد                        60 گرم

زعفران دمکرده            نصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد و پودرقند را جداگانه الک میکنیم آرد را روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند روغن جامد یا کره را اضافه کرده بعد از مخلوط شدن از روی حرارت برمیداریم زمانی که کمی خنک شد، پودر قند، هل و زنجبیل را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم در آخر از حلوای آماده شده به اندازه یک گردو برداشته در دستمان گرد میکنیم و در کنجد میغلطانیم و در ظرف مورد نظر میچینیم.