جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

خورشت آلو اسفناج - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

خورشت آلو اسفناج

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج: آلو بخارا 200 گرم، گوشت 400 گرم، پیاز 1 عدد، اسفناج خرد شده 700 گرم، آب لیمو ترش 2 قاشق، زعفران حل شده 2 قاشق، روغن مایع 1/2 پیمانه، نمک و فلفل به میزان لازم، ارد گندم 1 قاشق...ابتدا گوشت را درون قابلمه ریخته و تف میدهیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم سپس در ظرفی جداگانه اسفناج ها را گذاشته تا کمی پخته شوند و سپس آرد را به همراه روغن در ظرفی دیگر تف میدهیم تا بوی آرد رفته و آماده برای مصرف شود سپس اسفناج پخته شده را به گوشت و پیاز اضافه میکنیم بعد ارد آماده شده را اضافه میکنیم و لیمو و زعفران به همراه آب را اضافه کرده و گذاشته تا پخته شود.