جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

خورش کاری - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

خورش کاری

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه خورش کاری: جوجه 800 گرمی یک عدد، گشنیز ساتوری 2قاشق، گوجه 3عدد، پیاز یک عدد، زنجبیل یک قاشق، سیر 2حبه، ادویه کاری 2قاشق، زردچوبه یک قاشق، پودر فلفل قرمز یک قاشق، آب 3لیوان، روغن مایع به میزان لازم، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم...ابتدا پیاز و گوجه را خوب پخته سپس سیر را اضافه میکنیم و بعد مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا پخته شود و ادویه را اضافه میکنیم سپس کمی که مرغ پخته شد مواد را به قابلمه ریخته و آب را اضافه می کنیم تا خوب پخته و جا بیفتد مدت 1/30 دقیقه باید روی گاز پخته شود تا جابیفتد غذا...