جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان

نام کتاب :راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان-نویسندگان: علی یزدی نژاد و سید رمضان محسن پور-- مقدمه از علی اکبر ولایتی در مقدمه کتاب راهنمای سلامت در ماه مبارک رمضان آمده است روزه داری، بدون رعایت اصول صحیح تغذیه، نه تنها ضامن سلامت انسان نیست، بلكه می تواند سلامت وی را به خطر بیندازد. غذای مصرفی در ماه رمضان، باید ساده باشد و نباید خیلی با غذای روزمره روزه دار تفاوت كند. همچنین روزه دار باید در این ماه همانند سایر ماه ها، سه وعده غذایی داشته باشد: افطار، شام و سحری. نگارندگان در كتابچه، اصول روزه داری را در شرایط مختلف و برای افراد گوناگون بیان كرده اند. از جمله موضوع های مطرح شده می توان به مواردی مانند: تغییرات طبیعی بدن در زمان روزه داری، اصول تغذیه صحیح در زمان روزه داری، چگونگی افطار كردن صحیح، اهمیت شام خوردن هنگام روزه داری، روزه داری كودكان و دانش آموزان، موانع روزه داری زنان باردار، روزه داری ورزشكاران، عوارض بالقوه روزه داری غیرصحیح و روش های درمان آن، روزه داری بیماران كلیوی و ریوی اشاره كرد.