جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

رولت بورک - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

رولت بورک

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه رولت بورک: خمیر یوفکا 10 ورزق، هویج پخته شده یک پیمانه، اسفناج پخته شده یک پیمانه، رب گوجه یک قاشق، سیب زمینی پخته شده یک پیمانه، آب لیمو نصف قاشق، کنجد، روغن، فلفل 3 قاشق، پیاز داغ 3 قاشق، موغ پخته شده یک پیمانه، سویا یک پیمانه، زرده تخم مرغ یک عدد، جعفری خرد شده یک قاشق، کره آب شده3 قاشق...ابتدا هویج را پخته و رنده میکنیم، اسفناج پخته شده، مرغ پتخه شده ، سویا سرخ شده، جعفری خرد شده را به سیب زمینی پخته اضافه کردیم و مخلوط میکنیم، بعد از آماده کردن همه مواد نان جداگانه روی خمیر یوفکا ریخته و پیچ داده و به همین صورت همه مواد را جداگانه به این شکل در آورده در پایان همه نان های پیچیده شده را درون یک نان یوفکا پیچ داده و در دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه درون فر قرار میدهیم.