جهش تولید | دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۹

رول ماهی و اسفناج با سس - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

رول ماهی و اسفناج با سس

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه ماهی و اسفناج با سس: فیله ماهی 400گرم، اسفناج 300گرم، رب انار 3قاشق، پیاز متوسط 2عدد، سیر 5حبه، خمیر یوفکا 30عدد، شیر نصف پیمانه، زرده تخم مرغ 4عدد، زعفران نصف پیمانه، روغن یک پیمانه...ابتدا اسفناج را درون ظرف ریخته سپس پیاز داغ آماده شده را به آن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم سپس سیر را اضافه میکنیم و میگذاریم تا پخته شود و در ظرفی دیگر سس را تهیه میکنیم و بادمجان کبابی شده را به همراه فلفل دلمه و سس مخلوط میکنیم و آماده می شود سپس ماهی را به مواد اصلی اضافه کرده و گذاشته تا پخته شود و نان یوفکا را باز کرده و مواد را داخل آن ریخته و میپیچیم و آن را سرخ میکنیم.