حمایت از کالای ایرانی | جمعه، ۲۵ آبان ۱۳۹۷

سرخ کردن سیب زمینی به روش پوک و ترد در سرخ کن - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

سرخ کردن سیب زمینی به روش پوک و ترد در سرخ کن

Loading the player...

اغلب درون خانه ها از سرخ کن برای سرخ کردن سیب زمینی به صورت پوک و ترد استفاده می شود اگر سرخ کن را اغلب برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده می کنید می توان با روش شوک دادن به خلال های سیب زمینی و حجم خیلی کمتری روغن خلال سیب زمینی را ترد و پوک سرخ کرد. برای شوک دادن به سیب زمینی روش های مختلفی وجود دارد که به دو روش از آنها اشاره می کنیم:اولین روش این است که 4 الی 5 دقیقه خلال های سیب زمینی را درون آبجوش قرار بدهیم به طوریکه خلال ها کاملا نرم نشوند بلافاصله بعد از خارج کردن سیب زمینی ها از آبجوش آنها را درون ظرفی که مملو از تکه های یخ می باشد بریزید و آنقدر نگه دارید تا کاملا سرد بشوند سپس آبکشی کنید و با روغن خیلی داغ سرخ کنید اما در روش دوم  پس از اینکه 4 الی 5 دقیقه خلال های سیب زمینی را درون آبجوش قرار دادید خلال ها را درون ظرفی ریخته و بلافاصله درون فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود زمان سرخ کردن خلال ها را از فریزر خارج کرده و به همان صورت درون روغن خیلی داغ سرخ کنید.



جدیدترین تولیدات ویژه وب