جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

شیرینی دیابتی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

شیرینی دیابتی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه شیرینی دیابتی: پنیر 200 گرم، کره 100 گرم، آرد 250 گرم، بکینگ پودر 1/2 قاشق، نمک 1/8 قاشق، وانیل 1/8 قاشق، سفیده تخم مرغ 1 عدد، سفیده تخم مرغ 1 عدد، کنجد 1/4 پیمانه ، پنیر صبحانه 250 گرم...ابتدا کره، پنیر، پودر قند و سفید تخم مرغ را با هم خوب مخلوط میکنیم بعد از سه دقیقه که مخلوط کردیم وانیل را به آن اضافه میکنیم به همراه نمک و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و مجددا مخلوط میکنیم و کم کم آرد را اضافه میکنیم سپس خمیر آماده شده را 5 دقیقه استراحت میدهیم و بعد آن را پهن کرده و به وسیله قالب شکل میدهیم و در فر 160 درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.