جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

ظروف شیشه ای - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

ظروف شیشه ای

Loading the player...

ظروف شیشه ای نسبت به گازها بخارها مایعات و روغن ها مقاوم هستند این ظروف از نظر شیمیایی خنثی می باشند ، هیچ بویی ندارند باعث تغییر مزه غذا نمی شوند و به خوبی از ظرف ها از نظر شیمیایی محافظت می کنند ظرف های شیشه ای به آسانی شسته و ضد عفونی می شوند و کاملا بهداشتی هستند و مقاومت حرارتی بالایی دارند هر ماده غذایی را می شود تا حدی و نه کاملا در ظروف شیشه ای نگهداری نمود تنها ضعف نگهداری مواد غذایی در ظروف شیشه ای نفوذ پذیری آن نسبت به نور می باشد البته برای حل این موضوع می توان از ظروف شیشه ای تیره استفاده کرد. برای نگهداری مواد غذایی اسیدی مانند ترشیجات و مواد غذایی که به رطوبت حساسند مانند قهوه فوری می توان از این ظروف استفاده نمود.