رونق تولید ملی | شنبه، ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

غذای محلی (آرد دوله) - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

غذای محلی (آرد دوله)

Loading the player...

دانلود

غذای محلی (آرد دوله) از غذاهای قدیمی و سنتی قوم بختیاری که هم خواص دارویی دارد و بعنوان غذای روز مره استفاده می شود. مواد استفاده عدس، آرد، بونسور می باشد به همراه ادویه و نمک به میزان لازم... خاصیت دارویی این غذا این است که بعلت اینکه مواد تشکیل دهنده غذا گرم هستند برای باز کردن سینه و گرفتگی سینه بکار می رود همچنین خانمی که تازه زایمان کرده نیز بسیار مفید و مقوی است. و ابتدا عدس را پخته و بونسور را به آن اضافه کرده و سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا غذا کمی جا بیفتد و ادویه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم...

Local food (flour Dole) than traditional foods Bakhtiari people that have medicinal properties and are used as food daily. The materials used lentils, flour, spices and salt to the extent necessary to bring Bvnsvr is ...