رونق تولید ملی | شنبه، ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

غذای محلی (دوغ برنج) - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

غذای محلی (دوغ برنج)

Loading the player...

دانلود

غذای محلی (دوغ برنج) از غذاهای قدیمی و سنتی قوم بختیاری است. ابتدا آب را گذاشته تا جوش بیاد و برنج محلی را به آن اضافه میکنیم و سپس سیبزی های کوهی را به آن اضافه می کنیم سپس مواد که پخته شد دوغ را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی به همراه غذا جا افتاده و خوب پخته شود و آماده مصرف می شود.این غذا خاصیت دارویی نیز دارد هم معده را پاک می کند، هم گرم است برای سینه و سرماخوردگی مناسب است.

Local food (rice dough) foods is traditional Bakhtiari people. First put the water to boil come in and we will add it to the local rice and ...