جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

غذای محلی (ماهی صبور) - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

غذای محلی (ماهی صبور)

Loading the player...

دانلود

غذای محلی مردم عرب زبان خوزستان که از غذاهای قدیمی می باشد ماهی صبور است و جزء غذاهای سنتی و مورد علاقه آنها می باشد برای پخت آن ابتدا باید ماهی را تمیز کرد و داخل آن را با سبزی مخصوص ماهی پر کرد و سیر، تمر هندی، فلفل، رب گوجه، نمک و ادویه جات پر کرد و به آن حشو می گویند و این مواد جهت خوشمزه کردن ماهی استفاده می شوند و می شود این غذا را با برنج میل کرد و این ماهی را در تنور کباب میکنیم و اصلا از روغن در این غذا استفاده نمیشود.

Arab people of Khuzestan local food that is patient and fish dishes are old favorites and they are part of traditional cuisine ...