رونق تولید ملی | شنبه، ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

غذای محلی (نان برنجی) - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

غذای محلی (نان برنجی)

Loading the player...

دانلود

غذای محلی نان برنجی (سیاح) از غذاهای شهرستان شادگان استان خوزستان می باشد که این نان با استفاده از برنج پخته می شود که در زبان محلی به آن سیاح (نان برنجی) می گویند. و به همراه ماهی و تخم مرغ و بادمجان و روغن حیوانی میل می شود. این نان با آرد برنج و نمک درست می شود و ضخامت آن با توجه به روش پخت آن تغییر می کند...

Local food rice flour (traveler) foods Shadegan city in Khuzestan province. This bread is cooked using rice in the local language of the traveler (rice flour) say. And along with fish and eggs and eggplant and animal fats tend to be. This bread with rice flour and salt and cooking methods vary according to thickness ...