جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

قیمه زرشک کردستان - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

قیمه زرشک کردستان

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه قیمه زرشک کردستان: گوشت 300 گرم، پیاز یک عدد، لپه نصف پیمانه، زرشک یک پیمانه، زنجبیل یک قاشق، رب یک قاشق، پیاز داغ 3 قاشق، رب یک قاشق، نمک و فلفل به میزان لازم، زعفران به میزان لازم...ابتدا پیاز را به همراه گوشت، فلفل سیاه، زرد چوبه تف می دهیم به مدت 25 دقیقه و رب را اضافه میکنیم به همراه سه لیوان آب جوش و به مدت 2 ساعت باید روی گاز حرارت دیده تا پخته شود بعد از پخته شدن مواد لپه را به آن اضافه میکنیم و در آخر زرشک را اضافه کرده و مجددا قرار میدهیم تا پخته شود.