جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

لوبیا پلو - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

لوبیا پلو

مواد لازم: برنج  3 پیمانه. لوبیا سبز خردشده 250گرم. پیاز 2عدد. سویا 150گرم. رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری. سیب زمینی 1عدد(به دلخواه). آب زعفران. زردچوبه.  فلفل سیاه. دارچین. نمک. روغن مایع.

طرز تهیه: برنج خیس خورده را با نمک روی اجاق میگذاریم. پیاز را با روغن تفت داده و سویا را به آن اضافه میکنیم و باحرارت ملایم تفت میدهیم وسپس زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین و نمک و نیمی از آب زعفران را به آن اضافه میکنیم و بعد رب را به آن اضافه میکنیم و در آخر لوبیاسبز را به آن اضافه میکنیم و 3 لیوان آب روی آن می ریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و باقی آب زعفران را به آن اضافه میکنیم. برنج را آبکش میکنیم و برنج و مواد را در قابلمه به صورت لایه لایه اضافه میکنیم و حدود 45 دقیقه تا 1ساعت زمان برای دم کشیدن نیاز دارد. 

Ingredients: 3 cups of rice. 250 grams of chopped green beans. Onions 2 pcs. Soy 150 grams. 2 tablespoons tomato paste. Potatoes 1 x (optional). Saffron water. Turmeric. Black pepper. Cinnamon. Salt. Liquid oil.

Directions: Soak rice eaten with salt put on the stove. We drain the rice and rice products layered on the pot for about 45 minutes to 1 hour add to the brewing needs.