جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

ماهی با ماست و زعفران - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

ماهی با ماست و زعفران

Loading the player...

ماهی با ماست و زعفران مواد لازم : فیله ماهی نیم کیلو گرم ، سیر 3 حبه ، پودر نارگیل یک چهارم پیمانه ، تخم گشنیز 1 قاشق مربا خوری، پیاز 1 عدد ، ماست 1 پیمانه ، فلفل سبز 1 عدد ، زعفران به میزان لازم ، روغن مایع به میزان لازم ، نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا قبل از هر چیز روغن مایع را در ظرف نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ماهی را به مدت 5 تا 6 دقیقه در آن تفت می دهیم بعد از ظرف بیرون می آوریم کمی روغن به ظرف اضافه می کنیم پیاز خرد شده را تفت می دهیم همین طور سیر له شده را با تخم گشنیز و زرد چوبه اضافه می کنیم بعد پودر نارگیل و فلفل سبز را اضافه می کنیم و مجددا به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت می دهیم سپس زعفران ساییده شده را در مقدار کمی آبجوش حل می کنیم و با ماست مخلوط می کنیم و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه می کنیم و بعد ماهی تفت داده شده را به این مخلوط اضافه می کنیم بعد با حرارت ملایم به مدت 6 دقیقه همه مواد را با هم می پزیم . غذا آماده است . نوش جان.