جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

ماه رمضان و مصرف میو ه ها - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

ماه رمضان و مصرف میو ه ها

یکی از گروه های مهم غذایی که بسیار مفید برای بدن می باشد میوه ها هستند . یکی از مهم ترین عللی که باید در ماه رمضان بیش از مواقع دیگر میوه مصرف کنیم کم آبی است. کم آبی بدن که در نتیجه ی عادات نادرست غذایی و تشنگی طولانی مدت در طول ماه رمضان اتفاق می افتد، با مصرف میوه ها به خوبی رفع می شود. از سوی دیگر، به علّت حذف وعده های غذایی و تحت تاثیرقرار گرفتن سیستم گوارشی، ممکن است در طول ماه رمضان نتوانید ویتامین های مورد نیاز بدن تان را دریافت کنید. مصرف روزانه ی میوه های ضروری برای بدن، می تواند به رفع همه ی این مشکلات در ماه رمضان کمک کند. مصرف میوه از اول افطار با خرما شروع می شود .استفاده ازخرما در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است چرا که این میوه، قند کاهش یافته در دوران روزه داری را جبران می‌کند و به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزه داری بی تحرک شده است را به تحرک وا می دارد.