مرغ های آماده - تولیدات ویژه - نمایش محتوا
مرغ های آماده
مرغ های آماده
Loading the player...
طرز آماده سازی مرغ های آماده: ابتدا مرغ های کشته شده در کشتارگاه را شسته و به وسیله دستگاه نقاله تکه تکه کرده سپس روی دستگاه خاصی قرار داده می شوند و توسط کارگران ابتدا بالاها سپس سینه، ران، فیله را بریده سپس بال های بریده شده را درون دستگاهی قرار داده تا آنها را به سه تیکه بکند و برای تولید غذاهای آماده استفاده می شود و پس از مخلوط شدن با ادویه درون فر قرار داده می شود و به مدت 8 دقیقه حرارت می بینند و داخل پاک های مخصوص بسته بندی می شوند.