جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

مواد غذایی ارگانیک - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

مواد غذایی ارگانیک

یافته‌های جدید دانشمندان در واقع تأییدی بر این باور قدیمی است که هر چیزی طبیعی‌اش بهتر است. بر اساس مطالعه‌ای 10 ساله که گوجه‌فرنگی‌های ارگانیک و انواع معمولی را مقایسه کرده، محققان دریافته‌اند که میزان مواد مغذی و آنتی اکسیدان‌هایی مثل فلانوئیدها در انواع ارگانیک، دو برابر بیشتر از انواع معمولی است .به طور کلی، غذای ارگانیک یا طبیعی، به غذایی گفته می‌شود که بدون دخالت یا بدون مصرف آفت‌کش‌ها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد. در واقع کشاورزی ارگانیک، شیوه‌ای از کشاورزی است که در تمامی مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی از کود شیمیایی استفاده نمی‌کند.The new findings, scientists in fact confirmed the long-held belief that anything natural is better. The 10-year study that organic tomatoes compared to conventional types, the researchers found that the amount of nutrients and antioxidants like flavonoids in the organic types, two times higher than conventional types. In general, organic or natural food, the food that that without intervention or without the use of pesticides, chemical fertilizers and genetically modified ingredients are produced. In fact, organic farming, agricultural practices at all stages from planting to harvesting, collection and packaging of agricultural products does not use chemical fertilizers.