جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

نان تنوری روستایی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نان تنوری روستایی

Loading the player...

دانلود

نان تنوری روستایی: ابتدا باید خمیر را آماده کرد و آرد را با آب مخلوط کرده و نیم ساعت قرار داد تا خمیر آماده شود و بعد تنور را با هیزم روشن می کنیم تا گرم شود در این فاصله چونه ها را آماده میکنیم و تنور که گرم شد چونه ها را پهن کرده و داخل تنور زده تا پخته شود. نان های روستایی انواع مختلفی دارند از جمله نان کنجدی، نان چرب، نان شیری، نان شکلی و ... دارند.

Rural oven bread: First prepare the dough and flour mixed with water and put half an hour until the dough is ready and ...