جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

نان نارگیلی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نان نارگیلی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه نان نارگیل: تخم مرغ 1 عدد، کره 30 گرم، شیر خشک 2 قاشق، پودر نارگیل 3 قاشق، شکر 100 گرم، مایه خمیر 620 گرم، نمک 2 قاشق، شیر نارگیل200 میلی گرم، آب ولرم 100 گرم آرد به میزان لازم...ابتدا آب و مخمر و یک قاشق شکر را با هم مخلوط کرده و گذاشته تا مخمر عمل آید. سپس در ظرفی جدا تخم مرغ و شکر و شیر خشک به همراه پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده نمک را اضافه میکنیم و در اخر کره را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس شیر نارگیل را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و مخمر را در پایان اضافه کرده و خوب خمیر را مخلوط کرده و خمیر آماده شده را قالب قرار داده و در دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه در فر قرار می دهیم.