جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در موردسوسیس و کالباس - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در موردسوسیس و کالباس

Loading the player...

سوسیس و کالباس را میتوان به صورت ابپز، تفت دادن، سرخ کردن،بخاپز کردن، گریل کردن و... مصرف کرد. متخصصان با توجه به سن و وضعیت مراجعین خود روشهای متفاوتی را برای انها تجویز میکنند. درخصوص مصرف مداوم فراورده های گوشتی بدلیل استفاده از نگهدارنده ها و شیوه های تولید این فراورده ها بهتراست به مقدار نیاز و به مقدار محدود در طول ماه استفاده شود. زیرا ماهیت اینگونه فراورده ها به عنوان غذای سالم و بدون عارضه به خصوص برای کودکان و نوجوانان قابل بحث است.