جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در مورد برنج ولپه - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد برنج ولپه

Loading the player...

زمانی که می خواهید به برنج روغن بدهید و یا برنج را با مواد دیگری قاطی کنید بخاطر اینکه دانه های برنج نشکند باید حداقل 10 الی 15 دقیقه بعد از اینکه زیر برنج را خاموش کردیم به آن روغن بدهیم زیرا زمانی که برنج خیلی داغ باشد و شما روغن را با کفکیر به روغن اضافه می کنید باعث می شود که برنج شکسته شود.

برای جلوگیری از له شدن لپه در خورشت بایستی لپه ها را از یک ساعت قبل در آب بخیسونید و زمانی که گوشت را تفت می دهید درآخر تفت دادن گوشت لپه را اضافه میکنید و بین 2 تا 3 دقیقه لپه ها را تفت می دهید و بعد بقیه مواد خورشت را اضافه می کنید  اینکار باعث می شود که دیگر لپه ها له نشوند.