جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

نکاتی در مورد خورشت قورمه سبزی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد خورشت قورمه سبزی

برای اینکه قورمه سبزی لعابدار و جا افتاده شود از یک روز قبل سبزی آن را تف دهید و کنار بگذارید. و دیگر اینکه لوبیا ها را نیم پز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید گوشت و لوبیا ها با هم بپزند اینکار باعث می شود لوبیا به خورشت لعاب دهد.نوش جان.

To make the glazed pot roast vegetables to be established and vegetables a day to spit it out now and set aside. And that the undercooked beans and add to the stew and let the meat and beans cooked together it makes the bean stew, glazed Dhd.nvsh John.