جهش تولید | دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۹

نکاتی در مورد سرخ کن - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد سرخ کن

بیش از دو دهه است که نسل سرخ کن ها وارد بازار شده است سرخ کن های کوچک و بزرگ که روغن را تا 180 درجه سانتیگراد و یا حتی بیشتر داغ می کنند تا انواع مواد غذایی را در آن سرخ کنند نکته مهم در استفاده از سرخ کن ها دقت در حجم آنها با توجه به تعداد نفرات خانواده و استفاده آن ها می باشد. روغن های سرخ کردنی را ،حتما باید درون سرخ کن بریزیم و سعی شود بعد از هر بار استفاده روغن را صاف کنیم و در ضمن از یک حجم روغن بیشتر از 3 یا 5 مرتبه استفاده نشود.