جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

نکاتی در مورد قورمه سبزی و سیب زمینی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد قورمه سبزی و سیب زمینی

Loading the player...

بخاطر اینکه سیب زمینی ها شکل نگینی خود را داشته باشد و له نشود ابتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید سپس در آبجوش که مقداری کمی نمک در آن اضافه کرده اید می ریزید و اجازه می دهید که خنک شود و بعد از آن می توان در هر نوع سالادی از آن استفاده نمود و به هیچ عنوان شکل خود را از دست نمی دهد. و برای اینکه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه شود باید سبزی ها را یک روز قبل تفت داد و آماده کرد و نکته دوم اینکه لوبیا نیم پز را به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا باهم پخته شود اینکار باعث می شود لوبیا به خورشت لعاب بدهد.