جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

نکاتی در مورد ناگت و کیک خانگی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد ناگت و کیک خانگی

Loading the player...

برای جلوگیری از متلاشی شدن ناگت خانگی باید وقتی آنرا تهیه کردید و در پودر سوخاری غلت دادید باید حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت بکند و بعد سرخ کنیم . این استراحت باعث می شود تمام مواد منسجم شود و زمان سرخ کردن متلاشی نشود. برای از بین بردن بوی ضخم تخم مرغ کیک اسفنجی که در خانه تهیه میکنیم بهتر است بگذاریم 24 ساعت از پختش بگذرد تا قابل مصرف باشد.