جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در مورد چای - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد چای

Loading the player...

چای سیاه را نمی توان با وجود تفاله ها درون قوری یا فلاسک به مدت طولانی نگهداری نمود. اگر چای  بیشتر از 10 یا 15 دقیقه درون قوری یا فلاسک بماند مواد سنگین چای هم خارج می شوند و چای مصرفی را سنگین می کند. و این چای می تواند اذیت کننده و مضر باشد. پس اگر می خواهید چای را طولانی مدت نگهداری کنید بعد از اینکه چای دم کشید آنرا صاف کنید بعد چای صاف شده را درون قوری یا فلاسک به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید.مصلح چای چند قطره آبلیمو می باشد. سعی کنید چای را بدون قند وشکر استفاده کنید. و اگر مایل هستید چای را شیرین استفاده کنید آنرا با مقدارخیلی کم عسل ، توت خشک یا خرما استفاده کنید.