جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در مورد ژله و ادویه - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد ژله و ادویه

Loading the player...

برای اینکه ژله به ظرف شما نچسبد چند نکته را باید رعایت نمود اول اینکه ظرف ژله شما باید فلزی باشد و نکته دوم اینکه ظرف را خیس می کنیم بعد در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند بعد مواد ژله را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم تا ژله خودش را بگیرد سپس دور قالب را آزاد می کنیم و قالب را برای چند ثانیه در آب گرم قرار می دهیم ظرف سرو را روی آن قرار می دهیم و همراه ظرف ژله بر می گردانیم . برای اینکه ادویه هم عطر و هم مزه اش را حفظ کند بهتر است که ادویه ها را به صورت پودر از بازار خریداری نکنیم .مثلا تخم گشنیز ، هل ، میخک را بهتر است که به شکل خام از بازار تهیه کنیم و در زمان مصرف آسیاب کنیم و یا مواد را برای یک هفته آسیاب کنیم و در یک ظرف شیشه ای در بسته نگهداری کنیم زیرا عطر و مزه ادویه ها روغنی و فرار هستند و اگر برای مدت طولانی آسیاب شوند عطر و مزه خود را از دست می دهند.