جهش تولید | چهارشنبه، ۷ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در مورد کشک و شیر برنج - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد کشک و شیر برنج

Loading the player...

برای تهیه یک شیر برنج لعاب دار و خوشمزه چند نکته را باید رعایت نمود: اول نوع برنج می باشد که در زمان پخت کاملا باید لعاب دار باشد همچنین بهتر است برنج را با شیر خیس نمود و اجازه بدهید یکی دو ساعت در شیر باقی بماند و زمان پخت هم حتما باید حرارت ملایم باشد اگر می خواهید کشک خوشمزه باشد و در غذا مزه خام ندهد باید با کمی روغن تفت بدهیم و بعد از آن آب اضافه کنیم و اجازه دهیم 20 دقیقه بجوشد و مطمئن باشید که کشک در اینصورت مزه خوبی به غذای شما میدهد.