جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

نکاتی در مورد گوشت - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نکاتی در مورد گوشت

Loading the player...

یکی از نکات اساسی در مورد گوشت اینست که مراحل کشتار دام و از طرف دیگر نظارت بازرسی بهداشتی در کشتارگاهها صورت بگیرد و پس از حمل صحیح گوشت توسط وسایل نقلیه دارای مجوز گوشت به مراکز توزیع یا پخش وارد شود .تاکید می شود برای خرید از مراکز بهداشتی دارای مجوز که تحت نظارت سازمان های زیربط از جمله دامپزشکی و همچنین معاونت غذا و دارو می باشند خرید کنند.