جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

نگهداری ادویه - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

نگهداری ادویه

Loading the player...

نگهداری ادویه به دلیل اینکه هم باید عطرش و مزه اش را حفظ کند خیلی مشکل می باشد به همین دلیل خیلی از ادویه ها را ما به شکل پودر از بازار می خریم ولی بهتر است این کار را نکنیم . ما می توانیم تخم گشنیز ، هل ، میخک را به شکل خام از بازار تهیه کنیم و در زمان مصرف آسیاب کنیم یا بکوبیم . مواد ادویه ای را باید در حدی آسیاب کنیم که برای یک هفته کافی باشد به این دلیل که عطر و مزه ادویه ها روغنی و فرار هستند پس اگر در مدت زمان طولانی آنها را آسیاب کنیم عطر و مزه خود را از دست می دهند پس بهتر است هر بار یک مقدار کم از آنها را آسیاب کنیم و در درب شیشه ای درب بسته نگهداری کنیم.