جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

هویج پلو - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

هویج پلو

Loading the player...

هویج پلو مواد لازم: پوست پرتقال 300 گرم خلال شده ، زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری ، پیاز دو عدد ، شکر 300 گرم ، ادویه پلویی 1 قاشق سوپخوری ، گوشت چرخ شده 500 گرم ، هویج 300 گرم ، برنج 4 پیمانه ، آب و روغن به میزان لازم ، نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه : پیاز نگینی شده را در مقداری روغن سرخ می کنیم و بعد گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم همراه با پیاز در روغن تفت می دهیم بعد از زعفران آب کرده را با مقدار کمی نمک ، هویج رنده شده ، پوست پرتقال ، شکر و ادویه پلویی را اضافه می کنیم بعد از اینکه تمام این مواد را با هم مخلوط کردیم روی حرارت مقدار کمی تفت می دهیم و کنار می گذاریم . سپس برنج را با مقداری آب و نمک می پزیم بعد از آن آبکش می کنیم و تمام مواد آماده شده را لابه لای برنج قرار می دهیم و بعد این پلو را به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم دم می کنیم تا آماده شود . نوش جان .