جهش تولید | سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹

پانت کیک هلو - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

پانت کیک هلو

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه پانت کیک هلو: کره 250 گرم، شکر 250 گرم، تخم مرغ 3 عدد، وانیل یک قاشق، بادام پودر شده 60 گرم، هلوی نگینی خرد شده یک پیمانه، آرد 250

گرم، بکینگ پودر 2 قاشق، هل یک قاشق، نمک یک چهارم قاشق...ابتد شکر و کره را خوب با هم مخلوط کرده و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و بعد

وانیل را اضافه کرده سپس بادام و هلو و در آخر آرد به همراه بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و در ظرف مخصوص ریخته و در دمای 180

درجه به مدت 50 دقیقه در فر قرار میدهیم.