جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

پیراشکی مرغ - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

پیراشکی مرغ

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ: کره 100 گرم، شیر خشک 3 قاشق، تخم مرغ 2 عدد، شیر یک پیمانه، شکر و مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری، سینه مرغ 1 عدد، قارچ350 گرم، پیاز 2 عدد متوسط، فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم، پنیر پارمیزان به میزان لازم...ابتدا مایه خمیر و نمک را به شیر اضافه میکنیم و گذاشته تا آماده شود، سپس در ظرفی جدا تخم مرغ ها را به همراه شیر خشک و کره مخلوط کرده سپس شیر را به ان اضافه کرده و مخلوط کرده بعد کم کم آرد را اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیر شکل بگیرد و مواد درون پیراشکی را آماده کرده پیاز را تف داده مرغ را به آن اضافه کرده سپس قارچ را اضافه کرده و در آخر فلفل دلمه ای را اضافه کرده و پخته که شدند مواد را درون خمیر گذاشته و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.