جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

کاپ کیک سیب و هویج - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

کاپ کیک سیب و هویج

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک سیب و هویج: آرد 170 گرم، تخم مرغ 3عدد، شکر 130 گرم، مخلوط سیب و هویج 170 گرم، روغن مایع 130 گرم، دارچین 1 قاشق، بکینگ پودر 1/3 قاشق، شیر 2 قاشق...ابتدا روغن مایع و شکر را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد شیر را اضافه میکنیم بعد مواد خشک را جداگانه با هم مخلوط میکنیم مثل آرد، بکینگ پودر و دارچین سپس به مواد اصلی اضافه کرده و مجددا مخلوط میکنیم در آخر سیب و هویج را به آن اضافه میکنیم و در قالب ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.