جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

کلوچه خرمایی - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

کلوچه خرمایی

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی: کره 250 گرم، پودر شکر 150 گرم، زرده تخم مرغ 3 عدد، خامه 1/2 پیمانه، وانیل 1 قاشق، چای خوری، آرد شیرینی 500 گرم، آرد برنج 50 گرم، آرد ذرت 50 گرم، بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری، مواد لازم برای داخل کلوچه: خرمای بدون هسته 180 گرم، گردو خرد شده 60 گرم، دارچین 1 قاشق... ابتدا کره به همراه پودر شکر را خوب مخلوط کرده سپس خامه را اضافه میکنیم و همه مواد خشک را اضافه میکنیم و خمیر آماده شده را دو ساعت در کیسه گذاشته تا اماده شود و برای تهیه کردن کلوچه مقداری از خمیر را گرد کرده و درون ان را با خرما و گردو پر میکنیم و شکل میدهیم و در دمای 180 درجه و به مدت20دقیه در فر قرار میدهیم.