جهش تولید | دوشنبه، ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

کلوچه دزفول - تولیدات ویژه - نمایش محتوا

 

 

کلوچه دزفول

کلوچه دزفول


(طرز تهیه کلوچه دزفولی) [طرز تهیه کلوچه دزفولی]

طرز تهیه کلوچه شکلاتی برنج – آموزش آشپزیغذاهای ایرانی و دزفول – دیسون narenjiii دیسون – طرز تهیه كلوچه دزفولی طرز تهیه فلافل دزفولی طرز تهیه ی كلوچه صبحانه – شیرینی ایرانی

(طرز تهیه کلوچه دزفولی)
»طرز تهیه کلوچه دزفولی…

 آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی
مواد لازم:
1کیلو گرم آرد
200 گرم روغن
300 گرم شکر
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری یا میتوانید باندازه خمیر یک نان ،نانوایی بجای آن استفاده کنید البته باید چند ساعتی قبل از تهیه کلوچه آن را کنار بگذارید تا پف کند )
زیره به میزان دلخواه
کنجد به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا آرد و زیره را مخلوط میکنیم / میتوانید شکرها را در آب ولرم حل کرده و به آرد و زیره اضافه کنید / ما در اینجا برای اینکه خمیر شل نشود شکر را حل نکرده اضافه میکنیم.
روغن را کمی گرم کرده و به مخلوط اضافه می کنیم هم میزنیم بطوری که گلوله گلوله شود
مایه خمیر را در آب ولرم حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.
حال ماست و تخم مرغ را که با هم مخلوط کردیم را به مواد قبلی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم در این بین اگر آرد هنوز باقی مانده میتوانید کم کم به آن آب ولرم اضافه کنید
+ در آخر پس از ورز دادن کمی روغن گرم کرده داشته باشید تا بتوانید خمیر را از دستتان جدا کنید.
خمیر 3 تا 5 ساعت میگذاریم استراحت کند
سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه ۵-۴ سانتیمتر) برش دهید.
میتوانید قبل از در در فر گذاشتن روی کلوچه ها را کمی با برس تخم مرغ بزنید (برای براق شدن ) و کنجد روی آن بپاشید.
سپس در فری که درجه ی آن ۱۹۰-۱۷۰ سانتیگراد است، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.( این نوع کلوچه عمدتا در تنور پخته میشود)
اگر مایلید کلوچه را با مغز خرمایی درست کنید :
می بایست از وزن شکر کم کرده و سپس خرماهای بدون هسته را با ادویه (ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.) مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر ۲ سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.